top of page

Wat doe ik als VA (en wat niet)“Waarvoor kan ik precies bij jou terecht, Karo?” of “Wat doet een VA nu precies?” Het zijn vragen die ik regelmatig krijg. Niet elke virtual assistent biedt hetzelfde aan. Aangezien ik mijn eigen baas ben, kies ik wat ik het leukste vind om te doen.


Technische ondersteuning

Ik help je graag bij het opzetten van automatisaties. Ik vind het heerlijk om te zien hoe je met wat kennis en tijd een proces flink kan automatiseren. Zo hoef je er maar één keer mee bezig te zijn en loopt het daarna gesmeerd. Denk aan het automatiseren van betalingen of mail sequences. Je kan er zoveel tijd mee winnen!

Daarnaast maak ik ook website-aanpassingen, zet ik tools voor jou klaar, maak ik betaalpagina’s, zet ik online leeromgevingen op en zorg ik ervoor dat je e-mailmarketing technisch op punt staat.


Administratieve ondersteuning

Heb je maandelijks of wekelijks administratieve taken die je niet kan automatiseren, maar die je ook zelf niet kan opnemen? Voor mijn klanten verzorg ik facturatie, doe ik betalingen, vraag ik offertes op en volg ik de betalingen op. Indien nodig stuur ik ook herinneringen uit (zo hoef jij niet op je tanden te bijten en je moed ervoor te verzamelen).


Wat doe ik niet?

Er zijn een aantal zaken die ik niet op mij neem. Dat betekent niet dat een andere VA deze taken niet graag voor jou zal doen, maar ik bied ze zelf niet aan.

Ik kan je niet helpen met

  • posten op social media

  • advertenties opzetten

  • op maat gemaakte systemen maken. Ik werk steeds met bestaande tools en die hebben soms hun beperkingen. Ik zoek met jou wel graag naar de optimale oplossing binnen de tools die je gebruikt.


Wil je graag met me samenwerken? Ik werk momenteel met een wachtlijst voor nieuwe samenwerkingen. Schrijf je hier in en ik neem contact op als ik ruimte heb in mijn agenda.

Comments


bottom of page